Jonge occasions vindt u bij Dijt

Bekijk alle occasions
 

Renault occasions Hoorn

Als u op zoek bent naar een mooie tweedehands auto, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Dijt’s Autobedrijf. We hebben in ons assortiment namelijk de mooiste wagens voor u klaarstaan. U zoekt een auto waarbij u er op kunt rekenen dat deze helemaal perfect werkt? Dan is het goed om te weten dat u bij ons de beste kwaliteit terug kunt vinden. We verkopen Renault occasions bij Hoorn in de buurt. U vindt onze showroom namelijk in Zuidoost Beemster, direct naast Purmerend. Ons autobedrijf bestaat al meer dan 56 jaar. Als het dan ook op ervaring aankomt bent u bij ons aan het juiste adres.

Renault occasions in Hoorn en omstreken

De Renault is een auto die met de grootst mogelijke zorg voor u in elkaar is gezet. Bedreven en gedreven automakers werken hard om voor u de perfecte auto te maken. Vandaar ook dat wij er lang geleden voor hebben gekozen om ons helemaal toe te leggen op de wagens van dit merk. Wij verkopen als officieel dealer de mooiste nieuwe modellen, maar u kunt ook altijd bij ons kijken als u juist een tweedehands model wilt aanschaffen. Dit zijn voertuigen die een stuk goedkoper zijn dan de nieuwe modellen, maar die door ons wel helemaal perfect zijn onderhouden.

Bent u op zoek naar Renault occasions in Hoorn?

U zoekt een Renault occasion van een betrouwbare dealer? Dijt’s Autobedrijf is een bedrijf dat al sinds 1962 een begrip is in de regio. We raden u dan ook aan om gewoon eens bij ons te komen kijken als u die perfecte occasion zoekt. Neem een kijkje op onze website, om hier te zien wat voor wagens wij allemaal verkopen. Maar u kunt ook een afspraak maken om een keer een proefrit te komen maken in onze perfecte occasions.

Lees meer

0
Zeer tevreden klanten
0
Onderhoudsbeurten
Sinds
0
jouw renault dealer

 

Komt u bij ons langs?

Maandag tot en met vrijdag 8:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:00 tot 17:00

Purmerenderweg 169
1461 DJ
Purmerend/ZO Beemster

[ep-link m=”info@dijt.nl”] [ep-link t=”0299 423 127″]
[cs_custom_map post_type=”false” zoom=”14″ scroll=”true” spinner_toggle=”false” center=”52.5169892,4.9447222″ height=”430px” _order=”0″]