Jonge occasions vindt u bij Dijt

Bekijk alle occasions
 

Renault occasions Alkmaar

Als u op zoek bent naar een mooie Renault occasion, dan hoeft u hiervoor alleen maar even een kijkje te komen nemen bij Dijt’s Autobedrijf. Wij hebben namelijk de mooiste occasions die er te vinden zijn voor u klaarstaan. Prachtige wagens die nog vele jaren meekunnen en die door ons perfect zijn onderhouden. Zo kunt u er op rekenen dat u tegen een scherpe prijs een fantastische auto in huis haalt. Een auto waar u op kunt vertrouwen en waar u met veel genoegen vele kilometers mee gaat maken. Meer weten? U bent altijd welkom om een keer bij ons binnen te lopen en uw vragen aan ons te stellen.

Op zoek naar Renault occasions in Alkmaar en omstreken?

U zoekt Renault occasions in Alkmaar en omstreken? Kom dan gewoon even bij ons kijken. U vindt ons vlakbij Purmerend, in de Zuidoost Beemster. Hier hebben wij al sinds 1962 onze showroom voor u klaarstaan. U ziet dan ook dat wij een schat aan ervaring hebben als het aankomt op de mooiste voertuigen. We zijn niet alleen maar officieel dealer van nieuwe modellen, maar verkopen ook de beste occasions. Met de wagens van Renault kunt u er altijd op rekenen dat u een auto koopt die met zorg is gemaakt en waar u de hoogst mogelijke kwaliteit mee binnensleept.

Meer weten over onze Renault occasions voor Alkmaar?

Bij Dijt’s Autobedrijf kunt u rekenen op de mooiste auto’s en beste service die er maar te vinden zijn. We hebben een echte passie voor Renault en zorgen er zodoende altijd voor dat de occasions die wij in het assortiment hebben zo goed mogelijk worden onderhouden. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan gewoon eens een kijkje op onze website om te zien wat u hier allemaal aan informatie u kunt vinden. U ziet dan gelijk wat voor occasions wij momenteel allemaal voor u in de aanbieding hebben.

Lees meer

0
Zeer tevreden klanten
0
Onderhoudsbeurten
Sinds
0
jouw renault dealer

 

Komt u bij ons langs?

Maandag tot en met vrijdag 8:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:00 tot 17:00

Purmerenderweg 169
1461 DJ
Purmerend/ZO Beemster

[ep-link m=”info@dijt.nl”] [ep-link t=”0299 423 127″]
[cs_custom_map post_type=”false” zoom=”14″ scroll=”true” spinner_toggle=”false” center=”52.5169892,4.9447222″ height=”430px” _order=”0″]