Jonge occasions vindt u bij Dijt

Bekijk alle occasions
 

Renault garage Schagen

U heeft een Renault waar u met veel plezier in rijdt, maar bent op zoek naar een garage voor een reparatie of onderhoud? Voor een Renault garage bij Schagen raden wij u dan aan om eens langs te komen bij Dijt’s Autobedrijf. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we voor u klaar hebben staan. U kunt altijd een keer bij ons langsrijden als u een kleine reparatie nodig heeft. In de regel verhelpen wij dit probleem dan terwijl u staat te wachten. Mocht u een groter probleem met uw auto hebben, dan is het verstandig om een afspraak te maken. We kijken dan samen met u op welk tijdstip de reparatie het beste uitkomt.

Een Renault garage in Schagen bezoeken

Dijt’s Autobedrijf is geen Renault garage in Schagen, maar het loont de moeite om toch eens bij ons langs te komen. U vindt ons bij Purmerend, in het hier tegenaan gelegen Zuidoost Beemster. Dijt’s Autobedrijf is een expert op het gebied van alle mogelijke soorten Renaults, maar u kunt net zo goed bij ons langskomen als u een probleem heeft met een auto van een ander merk. We hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het repareren van wagens van een groot aantal verschillende merken. We helpen u ook graag verder met het verhelpen van uw probleem.

Meer dan alleen reparaties

Bij onze Renault garage voor Schagen en omstreken kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een nieuwe Renault. We hebben een groot aantal prachtige, betrouwbare modellen voor u klaarstaan, waarbij u ook bij ons terecht kunt als u op zoek bent naar een goed onderhouden occasion. Dijt’s Autobedrijf is al jarenlang een begrip in de regio. U kunt er zodoende op rekenen dat u bij ons terecht kunt voor de beste service, de meeste ervaring en de mooiste wagens.

Lees meer

0
Zeer tevreden klanten
0
Onderhoudsbeurten
Sinds
0
jouw renault dealer

 

Komt u bij ons langs?

Maandag tot en met vrijdag 8:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:00 tot 17:00

Purmerenderweg 169
1461 DJ
Purmerend/ZO Beemster

[ep-link m=”info@dijt.nl”] [ep-link t=”0299 423 127″]
[cs_custom_map post_type=”false” zoom=”14″ scroll=”true” spinner_toggle=”false” center=”52.5169892,4.9447222″ height=”430px” _order=”0″]