Jonge occasions vindt u bij Dijt

Bekijk alle occasions
 

Renault garage Hoorn

U bent op zoek naar een Renault garage bij Hoorn in de buurt? Een betrouwbare garage waar mensen werken die een echte passie hebben voor het repareren en onderhouden van wagens? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken bij Dijt’s Autobedrijf. We hebben meer dan 56 jaar ervaring met het in perfecte staat houden van Renaults, maar ook wagens van andere merken. Neem dan ook eens een kijkje op onze website om meer te weten te komen over onze Renault garage voor Hoorn en de kwaliteit die u daar kunt verwachten. We staan altijd klaar om u te helpen, bij zowel grote als kleine problemen!

Een Renault garage in Hoorn bezoeken

Als u een Renault garage in Hoorn zoekt, dan raden wij u aan om eens naar Purmerend te komen. Tegen Purmerend aan ligt namelijk Zuidoost Beemster, waar u Dijt’s Autobedrijf terug kunt vinden. Hier mag u altijd langskomen voor een kleine reparatie, die wij dan voor u uitvoeren terwijl u aan het wachten bent. Heeft u een groter probleem met uw auto? Maak dan een afspraak met ons om bij ons langs te komen op een moment dat dit het beste voor u uitkomt. Wij zorgen er dan voor dat uw auto weer helemaal piekfijn in orde zal zijn. Dat doen we niet alleen maar voor Renaults, maar ook voor auto’s van andere merken.

Meer weten over onze Renault garage voor Hoorn?

Bij Dijt’s Autobedrijf vindt u de beste service die u maar kunt wensen voor uw auto. We raden u dan ook aan om eens bij ons te komen kijken als uw auto een reparatie of onderhoud nodig heeft. Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Wij zijn al sinds 1962 dealer van Renault en hebben dan ook enorm veel ervaring op het gebied van de verkoop van auto’s van dit merk. Wilt u hier meer over weten? U kunt altijd even contact met ons opnemen. U kunt dan natuurlijk ook een afspraak met ons maken om een keer een proefrit te maken in een van onze prachtige, betrouwbare wagens.

Lees meer

0
Zeer tevreden klanten
0
Onderhoudsbeurten
Sinds
0
jouw renault dealer

 

Komt u bij ons langs?

Maandag tot en met vrijdag 8:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:00 tot 17:00

Purmerenderweg 169
1461 DJ
Purmerend/ZO Beemster

[ep-link m=”info@dijt.nl”] [ep-link t=”0299 423 127″]
[cs_custom_map post_type=”false” zoom=”14″ scroll=”true” spinner_toggle=”false” center=”52.5169892,4.9447222″ height=”430px” _order=”0″]