Jonge occasions vindt u bij Dijt

Bekijk alle occasions
 

Renault garage Heerhugowaard

Bent u op zoek naar een Renault garage bij Heerhugowaard waar u kunt rekenen op de beste service, van monteurs met hart voor de zaak? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Dijt’s Autobedrijf. We hebben in onze garage monteurs klaarstaan die door de jaren heen vele duizenden reparaties hebben uitgevoerd. Ook voor u staan ze klaar. Heeft u een klein mankement aan uw wagen en wilt u dat dit snel wordt verholpen? Dan kunt u hiervoor altijd even bij ons langskomen. We repareren dit mankement dan terwijl u wacht. Voor grotere reparaties en onderhoud kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Een Renault garage in Heerhugowaard

Als u een Renault garage in Heerhugowaard en omstreken zoekt, dan bent u bij Dijt’s Autobedrijf aan het juiste adres. Wij staan namelijk altijd klaar om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt. Ons autobedrijf bestaat al sinds 1962. We hebben zodoende meer dan 56 jaar ervaring met de reparatie van alle mogelijke modellen van Renault. Maar ook voor reparaties aan wagens van andere werken staan we klaar. Door onze ervaring weten we wel raad met een auto van welk merk dan ook. Wilt u hier meer over weten of een afspraak maken? Neem dan gewoon even contact met ons op, of maak een afspraak met ons via het formulier op deze website.

Meer weten over onze Renault garage bij Heerhugowaard?

Wilt u meer weten over onze Renault garage en de diensten die wij voor u kunnen uitvoeren? Dan bent u altijd welkom om een keer contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen met het onderhoud van uw auto, maar u kunt ook eens bij ons binnenlopen als u op zoek bent naar een nieuwe auto. We zijn officieel dealer van Renault en hebben in ons assortiment een groot aantal prachtige modellen van dit merk voor u in de aanbieding. We hebben zowel gloednieuwe wagens als tweedehands modellen te koop.

Lees meer

0
Zeer tevreden klanten
0
Onderhoudsbeurten
Sinds
0
jouw renault dealer

 

Komt u bij ons langs?

Maandag tot en met vrijdag 8:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:00 tot 17:00

Purmerenderweg 169
1461 DJ
Purmerend/ZO Beemster

[ep-link m=”info@dijt.nl”] [ep-link t=”0299 423 127″]
[cs_custom_map post_type=”false” zoom=”14″ scroll=”true” spinner_toggle=”false” center=”52.5169892,4.9447222″ height=”430px” _order=”0″]