Jonge occasions vindt u bij Dijt

Bekijk alle occasions
 

Renault garage Alkmaar

U bent op zoek naar een Renault garage waar u er op kunt rekenen dat er met grote zorg met uw auto wordt omgegaan? Een autogarage waar u uw auto direct langs kunt brengen als het gaat om een kleine reparatie, of waar u een afspraak kunt maken voor het verhelpen van een groter mankement? Kom dan gewoon eens langs bij Dijt’s Autobedrijf. We hebben de service en kwaliteit voor u klaarstaan die u verwacht van een professioneel bedrijf op dit gebied. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan gewoon een kijkje op onze website, of neem een keer contact met ons op.

U bent op zoek naar een Renault garage in Alkmaar?

Voor een Renault garage in Alkmaar kunt u ook altijd even doorrijden naar Zuidoost Beemster. Tegen Purmerend aan vindt u dan namelijk onze garage, waar al sinds 1962 hard wordt gewerkt aan onderhoud en reparatie van zowel Renaults als andere merken. We hebben de mensen klaarstaan die alles weten over het onderhouden en repareren van auto’s. We hebben een modern uitgeruste garage waar echte vakmensen graag voor u aan de slag gaan. Heeft u pech en staat u bij onze vestiging in de buurt? Geen probleem, wij komen dan direct naar u toe om u te helpen!

Meer weten over Dijt’s Autobedrijf?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over ons autobedrijf. We hebben de mensen en materialen klaarstaan om ervoor te zorgen dat uw auto altijd in de best mogelijke conditie verkeert. U kunt natuurlijk ook even bij ons binnenlopen, of een afspraak met ons maken, als u op zoek bent naar een nieuwe auto. Als dealer van Renault hebben wij altijd de mooiste modellen voor u klaarstaan. Maar u kunt ook bij ons langskomen voor een perfect onderhouden tweedehands auto.

Lees meer

0
Zeer tevreden klanten
0
Onderhoudsbeurten
Sinds
0
jouw renault dealer

 

Komt u bij ons langs?

Maandag tot en met vrijdag 8:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:00 tot 17:00

Purmerenderweg 169
1461 DJ
Purmerend/ZO Beemster

[ep-link m=”info@dijt.nl”] [ep-link t=”0299 423 127″]
[cs_custom_map post_type=”false” zoom=”14″ scroll=”true” spinner_toggle=”false” center=”52.5169892,4.9447222″ height=”430px” _order=”0″]