Jonge occasions vindt u bij Dijt

Bekijk alle occasions
 

Renault dealer Hoorn

U bent op zoek naar een Renault dealer in Hoorn? Een betrouwbare dealer waar u de mooiste nieuwe modellen van Renault kunt komen bekijken, maar waar u ook aan het juiste adres bent voor een prachtige occasion? Dan hoeft u alleen maar even bij Dijt’s Autobedrijf te komen kijken. We hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan de mooiste modellen voor u klaarstaan. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als uw auto onderhoud of een reparatie nodig heeft. We staan klaar voor u als u een Renault heeft, maar ook als u een ander model auto bij ons langs wilt brengen.

De mooiste Renaults bij elkaar

Renault is een populair automerk. Niet verwonderlijk, want bij dit merk worden prachtige auto’s gemaakt die zeer betrouwbaar zijn. We raden u dan ook aan om eens bij ons langs te lopen om met ons te bekijken welke Renault er het beste bij u past. U zult op weinig plekken zoveel ervaring vinden met Renault als bij ons. Ons autobedrijf bestaat namelijk al sinds 1962. We hebben door de jaren heen vele duizenden Renaults verkocht, zowel gloednieuwe modellen als perfecte tweedehands wagens. Via onze website kunt u een afspraak met ons maken, u kunt natuurlijk ook altijd een keer bij ons binnenlopen.

Meer weten over onze Renault dealer voor Hoorn?

Als u op zoek bent naar een Renault dealer in Hoorn, maar het niet erg vindt om iets verder te rijden, dan kunt u natuurlijk even langskomen bij Dijt’s Autobedrijf. U vindt ons in de Zuidoost Beemster, op steenworp afstand van Purmerend. We hebben veel ervaring met wagens en een echte passie voor het autobedrijf. We verwelkomen u graag een keer in onze showroom, maar staan ook altijd klaar om u te helpen als u problemen heeft met uw auto. Elders op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf.

Lees meer

0
Zeer tevreden klanten
0
Onderhoudsbeurten
Sinds
0
jouw renault dealer

 

Komt u bij ons langs?

Maandag tot en met vrijdag 8:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:00 tot 17:00

Purmerenderweg 169
1461 DJ
Purmerend/ZO Beemster

[ep-link m=”info@dijt.nl”] [ep-link t=”0299 423 127″]
[cs_custom_map post_type=”false” zoom=”14″ scroll=”true” spinner_toggle=”false” center=”52.5169892,4.9447222″ height=”430px” _order=”0″]