Jonge occasions vindt u bij Dijt

Bekijk alle occasions
 

Renault dealer Heerhugowaard

Renault is een populair automerk, dat bekend staat om de mooie, betrouwbare modellen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen als u op zoek bent naar een mooie nieuwe Renault, of naar een perfect onderhouden tweedehands model. Bij Dijt’s Autobedrijf staan we al meer dan 56 jaar klaar om u te helpen in uw zoektocht naar de perfecte wagen. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud aan uw auto. U kunt bij ons terecht met uw Renault, maar ook als u een ander model wagen heeft. Onze gepassioneerde, ervaren monteurs weten overal raad mee.

U zoekt een Renault dealer in Heerhugowaard?

Als u een Renault dealer in Heerhugowaard zoekt, dan raden wij u aan om iets verder te rijden. U vindt ons namelijk in Zuidoost Beemster, direct naast Purmerend. Bij ons bedrijf vindt u mensen die in hart en nieren gek zijn op auto’s. We hebben veel ervaring opgedaan met Renault, maar ook met andere automerken. We besteden veel zorg en aandacht aan onze klanten. We hebben een zeer uitgebreide showroom, waar een groot aantal modellen terug te vinden zijn. Deze auto’s een keer bekijken of er een proefrit in maken? Gewoon even bij ons binnenlopen of via de website een afspraak met ons maken.

De mooiste Renaults bij elkaar

Bij Dijt vindt u een autobedrijf waar mensen alles weten over uw huidige wagen, maar ook over uw nieuwe auto! We hebben niet alleen maar een showroom, maar ook een moderne garage. Wilt u een kleine reparatie uit laten voeren? Geen probleem, u kunt dan altijd even bij ons binnenlopen. Als het gaat om een groter probleem bekijken we samen met u wanneer u uw auto het beste bij ons binnen kunt brengen. Staat u met pech bij ons in de buurt? Dan komen wij direct naar u toe om u van dienst te zijn. Ook dat behoort tot de service van Dijt’s Autobedrijf.

Lees meer

0
Zeer tevreden klanten
0
Onderhoudsbeurten
Sinds
0
jouw renault dealer

 

Komt u bij ons langs?

Maandag tot en met vrijdag 8:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:00 tot 17:00

Purmerenderweg 169
1461 DJ
Purmerend/ZO Beemster

[ep-link m=”info@dijt.nl”] [ep-link t=”0299 423 127″]
[cs_custom_map post_type=”false” zoom=”14″ scroll=”true” spinner_toggle=”false” center=”52.5169892,4.9447222″ height=”430px” _order=”0″]