Jonge occasions vindt u bij Dijt

Bekijk alle occasions
 

Renault dealer Alkmaar

U bent op zoek naar een Renault dealer in de omgeving van Alkmaar? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij Dijt. Wij zijn dan wel geen Renault dealer in Alkmaar, maar het is absoluut de moeite om eens bij ons langs te komen voor die mooie Renault modellen die we voor u klaar hebben staan. Als Renault dealer voor Alkmaar en omstreken hebben we vele jaren ervaring. Om precies te zijn is Dijt al officieel dealer van Renault sinds 1962! We hebben in die jaren vele duizenden tevreden klanten gehad, die met veel plezier met hun Renaults rond hebben gereden.

Een nieuwe Renault, of een occasion?

U zoekt een Renault dealer in Alkmaar, maar vindt het ook niet erg om een stukje verder te rijden? Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment aan nieuwe modellen, alsmede de beste occasions. We nodigen u dan ook van harte uit om eens bij ons te komen kijken om te zien wat we allemaal voor u klaar hebben staan. U vindt Dijt in Purmerend/Zuidoost Beemster, waar we onze showroom al vele jaren klaar hebben staan. U kunt bij ons niet alleen een auto kopen, maar kunt ook bij ons terecht voor gedegen onderhoud en reparaties. We staan niet alleen maar voor u klaar als u een Renault heeft, we hebben ervaring met het onderhoud van een groot aantal verschillende automerken.

Meer weten over onze Renault dealer voor Alkmaar?

U bent altijd welkom om eens bij ons binnen te lopen. Wilt u eerst bekijken wat voor auto’s we voor u klaar hebben staan? Of bent u op zoek naar een expert op het gebied van onderhoud? U vindt bij ons een echte passie voor auto’s. We gaan dan ook altijd met vol enthousiasme voor u aan de slag, om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk geheel tevreden ons bedrijf weer kunt verlaten.

Lees meer

0
Zeer tevreden klanten
0
Onderhoudsbeurten
Sinds
0
jouw renault dealer

 

Komt u bij ons langs?

Maandag tot en met vrijdag 8:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:00 tot 17:00

Purmerenderweg 169
1461 DJ
Purmerend/ZO Beemster

[ep-link m=”info@dijt.nl”] [ep-link t=”0299 423 127″]
[cs_custom_map post_type=”false” zoom=”14″ scroll=”true” spinner_toggle=”false” center=”52.5169892,4.9447222″ height=”430px” _order=”0″]