Jonge occasions vindt u bij Dijt

Bekijk alle occasions
 

Renault Clio Hoorn

U wilt graag een Renault Clio kopen en bent op zoek naar een betrouwbare dealer? Kom dan eens langs bij Dijt’s Autobedrijf. Bij ons vindt u namelijk de mooiste modellen van Renault die er te vinden zijn. U zoekt een Renault Clio bij Hoorn in de buurt? Rijd dan even naar Purmerend. Tegen Purmerend aan ligt namelijk Zuidoost Beemster, waar wij gevestigd zijn. We hebben ons bedrijf al sinds 1962 en hebben zodoende een schat aan ervaring als het aankomt op de verkoop van wagens van het merk Renault. U zoekt een Renault Clio in Hoorn en omstreken? Die gaat u bij ons zeker vinden.

U zoekt een Renault Clio in Hoorn?

Een Renault Clio occasion bij Hoorn in de buurt koopt u gewoon bij Dijt’s Autobedrijf. We hebben in ons assortiment niet alleen maar de mooiste nieuwe modellen staan, maar ook tweedehands Renaults die perfect zijn onderhouden. Zo kunt u er op rekenen dat u altijd de mooiste wagens bij ons kunt kopen. Een Renault Clio bij Hoorn kopen? Via onze website maakt u eenvoudig een afspraak met ons. U kunt natuurlijk ook altijd een keer bij ons binnenlopen als u meer wilt weten over de mooie voertuigen in ons assortiment. Of neem eens een kijkje op onze website om te zien wat we allemaal voor u klaar hebben staan.

Bij ons koopt u de mooiste Renault Clio bij Hoorn

Een Renault Clio is niet voor niets een populaire auto. Deze wagens zijn namelijk helemaal perfect ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen kunt genieten van het rijden over de weg. Wij helpen u graag aan de beste Renault Clio ervaring die er te vinden is. Bij Dijt’s Autobedrijf vindt u meer dan 56 jaar ervaring op het gebied van wagens van Renault. We hebben de auto’s door de jaren heen zien veranderen, maar een ding is gelijk gebleven. We hebben het dan natuurlijk over de hoge kwaliteit van de wagens van Renault!

Lees meer

0
Zeer tevreden klanten
0
Onderhoudsbeurten
Sinds
0
jouw renault dealer

 

Komt u bij ons langs?

Maandag tot en met vrijdag 8:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:00 tot 17:00

Purmerenderweg 169
1461 DJ
Purmerend/ZO Beemster

[ep-link m=”info@dijt.nl”] [ep-link t=”0299 423 127″]
[cs_custom_map post_type=”false” zoom=”14″ scroll=”true” spinner_toggle=”false” center=”52.5169892,4.9447222″ height=”430px” _order=”0″]